onsdag 19 januari 2011

Det går bra nu...

Oj så mycket vi gjort idag må jag säga. Eller jag och Jonathan iaf, aka Jonnhy Drama. Adam har diskat. Bra jobbat. Vi har dels hunnit dela ut en hel drös med CVn, få ett gäng visitkort (bra för Dramas visitkortssamling), köpa en go kniv på ikea och se de nya skåpen på gymmet. Och ja, vi tränade lite med.

Men det finns några saker idag som ändå dominerar mer än andra, därför ser vi inget annat sätt än att göra en förnöjd topp3-lista. So without further ado, här kommer Fjellstuveiens allra första "Bästa saker som hänt idag lista"

Plats 3: Nyinköpta blockljus till Städskrubben för att skapa koselig stämning inför helgen då våra flickor kommer upp på besök. Cuddling high-five!
Plats 2: J. Drama i sitt esse på väg ner till t-banan missar de två plastdörrar som stänger gången innan du dragit ditt kort, och kör en mimningposé utan att posá. Hysteriskt roligt tyckte jag och Adam.
Plats 1: Borde egentligen ta upp både plats 1 och 2 men roligare att få in mer saker på listan. I vilket fall, vi har idag inte bara kirrat en arbetsintervju, utan TVÅ. Heja oss! Vi går inte ut med några detaljer än men det ena har potential att bli legenddary. Så håll tummarna nu. 

Blogg high-five // Robert 

2 kommentarer:

  1. Hallå häär...De låter ju som att ni har det överlevnadsvärt i norge i alla fall.... en annan sitter ju och gruvar sig om det kommer att bli nårra jobb gjorda. det verkar ju som om ni mest slarvar!!!!! fixa myspace grejen och en komentar nu så e du la goer... jont!!! jag kan inte heller gå på the national konserten ska på bröllop då.. vi får la ta det en annan gång .. puss på er pojkar!

    SvaraRadera
  2. jag vet precis hur mimingsposen ser ut och den äger! grym blogg!

    SvaraRadera