lördag 15 januari 2011

Spareribs och cribs

Det har länge efterfrågats här på bloggen att vi visar upp det kungliga palats ve spenderar vår fritid i. Vi bestämde oss därför, lite lagom slöa efter en hård fredag med bestefar, att det var dags att visa upp våra goa rum; Städskrubben och Garderoben. Håll till godo ...


Garderoben - Where the magic happens

På en halv kvadratmeter hade man kunnat tro att man inte skulle kunna få in båda en säng OCH en garderob. Men med lite hemsnickeri och IKEA lyckas supernorsken Espen the Landlord (som förtjänar ett eget inlägg senare) med det omöjliga. Adam har inrett sin ungkarlslya efter devisen more is less, vilket betyder att knöka in så mycket som möjligt på den lilla ytan. Under sängen står även vår fantastiska vinsat och JA; den bubblar.

Städskrubben - Where no magic happens

Om Adam inredde sin lya efter devisen more is less, inredde jag och Robert vår städskrubb efter devisen the more the merrier. Att trycka in två sängar, 15 gekåskassar med kläder, två flak öl, en gitarr och en 52 tums plasmatv, på 3 kvadratmeter anser i alla fall vi inte vara något konstigt.Inredningen toppas med en atmosfär bestående av lika delar sexuell frustration, mjölkmage och dålig stämning på grund av två lika usla förlorare. Men som Adam uttryckte det: Det känns som ett hem.

2 kommentarer: