söndag 23 januari 2011

Söndagsblogg


Helgen har förflutit i kvinnligt sällskap, då både Frida och Alexandra bestämde sig för att komma upp och på närmare håll inspektera vårt förhållande till danskorna. De höll sig dock borta hela helgen, så vi slapp (eller missade) en catfight. 

Arbetsintervjun i torsdags (den som hade potential att bli legendary) var tyvärr inte var vi hade hoppats på. Jobbet var på Hjemis vilket är den norska motsvarigheten till Hemglass, och hade kunnat vara sjukt lättsamt och inkomstbringande, om det inte drivits av den maktgalnaste turken norr om Varberg. Men vi har lite andra öppningar, och förhoppningsvis löser sig jobbsituationen under veckan. Vi är dock inte NOK-miljonärer än, vilket vi alla egentligen hade hoppats på. 

I övrigt är det en klassisk söndag. Vi hade tänkt träna, men då Robert var den enda som var sugen fick han vika sig för majoriteten och istället blir det häng framför handboll, Entourage och Spartacus. Robert har dock utlovat att han ska göra armhävningar i Peders (Havres) rum. Bilduppdatering följer.

Vinupdate: Idag stoppades jäsningen av vinet, och klarningsprocessen sattes igång. Det enda vi kan säga med säkerhet hittills är att det är starkt, riktigt starkt.

Blogg High-Five // Jonathan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar