söndag 30 januari 2011

Söndagsblogg med husmöte

Vår söndag har spenderats på det antagligen mest klassiska vis man kan spendera en söndag; nämligen halva dagen med att vara bakfull från gårdagen och inte göra någonting, och andra halvan må lite bättre men fortfarande inte göra någonting av värde. Vi känner oss helt klart nöjda med dagen.

Bakfyllan får vi förresten tacka Hanna för, (eller ja inte själva fyllan, vi drack frivilligt så sett) men det oerhört trevliga kalaset stod hon för. Så tack Hanna. Ska även nämnas att det var första gången vårt vin dracks i offentliga sammanhang, och OJ vilken succé det gjorde! Inte för att någon borde bli förvånad...

Jag har även lyckats med bragden att bli utskälld av en galen spanjor på något som är en blandning av engelska, spanska och ett uns norska. Orsaken var så uppenbar att jag går i sockar och ibland tom. barfota i huset. Jag menar chansen för svamp är ju enorm! Sen höll han en 30 min lång föreläsning om disk och alla dess regler. Helst borde man inte använda maskinen, men OM man nu tvunget ville göra det skulle vissa anvisningar noga följas annat är utgången lika med katastrof. Och det vill ju igen. Jonathan förde protokoll om någon är osäker. Tydligen är det så här man har husmöten i Spanien, en helt klart ny erfarenhet för oss men som vi ser det, de är de små sakerna som bidrar till det stora Osloäventyret.

I vilket fall, ny vecka imorgon. Drama ska iväg och jobba i klassiskt manér, jag och Adam ska iväg och söka. Så skönt att man har hittat en rutin så här fort när man kommer till ett nytt och främmande land. Så håll tummarna nu, denna veckan kanske våra CV:n kommer fram!

Blogg High Five/// Robert

2 kommentarer:

  1. nästa gång spanjacken skäller hälsa honom att han är una pisha grande, det borde antingen täppa till honom eller sätta igång honom ännu mera...

    SvaraRadera
  2. Hmmm ... är det inte en komplimang att ge honom det smeknamnet!?

    SvaraRadera