fredag 28 januari 2011

Lyckan att vara utan jobb

Detta inlägg får jag och Robert stå för då våran flitiga "Drama" är ute och jobbar häcken av sig. Hur som helst, jag och Robert har kommit till freds med tanken att vara utan jobb ett tag till. Men i måndags, när vi inte hade hunnit vänja oss vid tanken, var det jobbigt. Speciellt när ett jobb uppdagades som hade passat oss båda lika bra som ett par tighta och slimmade jeans på Dramas allt för oproportionerliga vader. Iaf, lyckan kom fort och vi kände oss upprymda och samtalet från det "ultimata jobbet" var bara en tidsfråga. Eller jag menar det ÄR en tidsfråga, antagligen har våra CV:n kommit på villovägar ute i cyberrymden, märkligt.

Men efter fler än ett nedslag har vi vant oss vid delad andra plats i looserhierarkin i huset. Efter den självklara ettan, den omtalade "Rasa för ingen anledning - Spanjoren".

Hur kan vi då ha kommit så långt och vara så positiva att vi kallat detta inlägget "Lyckan att vara utan jobb"?
Svaret är enkelt: -Se de små sakerna i livet:
  • Granska gärna de olika människorna som du åker kollektivt med, i detta fallet en snubbe med grav hörselnedsättning som antagligen lyssnade på det senaste inom thrash metal. Han lyckades överrösta Take That's nya singel. Inget vi hade något emot då The Flood är makalöst dålig och vi fick ett gott skratt. 
  • Fjäska in dig hos dina danska roomies så att när dom besöker sitt skitland tar med sig tillbaka det enda positiva som Danmark har att erbjuda (öl ej inräknat) - Winerbröd! 
  •  Sätt en vinsats så att när det är klart (idag) (wieee) (parantes) är lyckan och inom snar framtid fyllan säkrad. Länge leve dekadensen!!  
Summa summarum: Lyckan kommer lyckan går, J.Dramas tunna vader består.

Blogg High five / Adam

2 kommentarer:

  1. Haha vilket bra inlägg, keep it going boys

    SvaraRadera
  2. Jag gillar The Flood ... sista gången jag läste den här skitbloggen!

    SvaraRadera